Spoed

Straks als de virus weer is overgewaaid snel je rijbewijs halen?

Volg dan bij ons de spoedcursus! Ga nu alvast leren voor je theorie! Dat kan bij ons met begeleiding via internet via Zoom. Altijd up-to-date en mogelijkheid tot vragen stellen tijdens of aan het eind van de les.

Als je je theorie hebt kun je bij ons je rijbewijs halen binnen 3 weken, of soms zelfs minder. Omdat iedereen anders is start de spoedopleiding altijd met een proefles. Dan gaat je instructeur je testen en inschatten op je instapniveau op het gebied van (in)spanningsboog, voertuig controle, verkeersinzicht en theoretische kennis. Het theorie examen heb je al met goed gevolg afgelegd.

Als we gaan plannen houden we natuurlijk rekening met je studie en/of werk en gaan we max 3 รก 4 uur per dag rijden. Meer heeft minder zin omdat je na 4 uur niet zo veel meer op kan nemen.

We plannen zo veel mogelijk in op tijdstippen dat het druk is op de weg om zo veel mogelijk leer- en oefenmomenten mee te maken. Maar ook het oefen in het donker en op rustige momenten is belangrijk om te ervaren dat je toch elk moment van de rit 100% alert moet blijven.